Opettajat

Iris Hakulinen

Commercial Advanced - Hip Hop Open Level - Caribbean Show Open Level - Contemporary Open Level - Kisaryhmät

Iris kuuluu World of Dance fitness dance-ohjaajatiimiin ja on Suomen ensimmäinen WOD U-Jam ohjaaja. 

Studion sydän sykkii nuoren, mutta kokeneen Iriksen taitavissa käsissä. 16-vuotiaasta asti yrittäjänä toiminut monipuolinen tanssija on hakenut vaikutteita tanssin useilta eri osa-alueilta.

Iriksellä on monipuolinen tanssitausta, johon kuuluu muun muassa balettia, kilpatanssia, voimistelua, afro-tanssia, dancehallia, autenttisia lattareita, nykytanssia, jazzia, steppausta ja hiphopia. Iris on suorittanut useita kursseja ja koulutuksia niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Hän on opiskellut tanssia mm. Kööpenhaminassa ja Los Angelesissa. Iris käykin aktiivisesti ulkomailla kouluttautumassa, ja kokemusta onkin kertynyt muun muassa Japanista, Sveitsistä, Kuubasta, Puerto Ricosta, Puolasta ja Bosniasta.

Kisakokemusta on kerääntynyt pitkältä ajalta joista viimeisimpänä Pohjoismaiden mestaruus Showtanssin 2019 duo-sarjassa sekä hopeasija hiphop-soolossa ja duossa. Georgian kansainvälisillä koreografia- festivaaleilla 2018 Kutaisissa Iris ja hänen ryhmänsä voittivat ensimmäisen sijan kahdessa sarjassa. Kansainvälinen koreografiakilpailu Pietarissa 2018 ja Riikassa 2018 palkitsivat myös Iriksen pareineen ensimmäisen sijan palkinnoin. Vuonna 2019 hän kisasi EM- ja MM-Latino Show duo- kilpailuissa sijoittuen finaaliin. Iris kuuluu World of Dance fitness dance-ohjaajatiimiin ja on Suomen ensimmäinen WOD U-Jam ohjaaja.

Ohjaajakokemusta Irikselle on kerääntynyt 9 vuoden ajalta usealta eri studiolta, ja hänet nimitettiin vuoden juniorivalmentajaksi 2016. Tämä nuori nainen rakastaa koreografioita ja näyttämötaidetta, ja on koreografioinut niin Turun kaupungin teatterin lavalle, nuorisoteatteriin, oman tanssi musikaalin Kotkassa 18- ja 20-vuotiaana, sekä koreografioinut musavideoille ja erilaisille kisa- ja keikkaryhmille. Ohjatuista ryhmistä viimeisimpänä 105 Potatoes (nyk. 105 Rocket Team) voitti Dance & Show 2020 katutanssisarjan ja Pohjoismaiden mestaruuden vuonna 2019 nappasi Iriksen Performing Arts-ryhmä Neuroottiset Nuoret. Street- ryhmä RizzleDizzle tanssivat Pyörteen kiertopalkinnon kotiin keväällä 2021.

Iris valmentaa molemmilla toimipisteellä intensiivitreeniryhmiä ja kisa- joukkueita nuorille ja aikuisille. Ohjaajana Iris on energinen, iloinen, kannustava, positiivinen sekä tavoitteellinen.

Ota yhteyttä Irikseen!

Miika Hurnanen

Hip Hop Juniors/Foundation/Beginner/Advanced

Miikalle on tärkeää päästä yhdistämään sulavaa liikkumistaan ja luovuuttaan. Street opettaja "Migi" tuntee musiikkinsa läpikotaisin, ja pyrkii tuomaan tunneillaan esille monenlaisia soundeja. 

 Migin tunneilla harjoitellaan hiphopin tekniikkaa, ja pyritään löytämään oma groove.

Valtteri Palin

Heels Beginner - Latinoshow Open Level

Tämä valoisa ja elämäniloa huokuva tanssija opettaa studiolla heels- ja latinoshow-tunteja. Valtterilla on pitkä kilpatanssitausta, jonka lisäksi hän on tanssinut erilaisissa produktioissa ja näytöksissä ympäri Eurooppaa.

"Ole juuri sellainen kuin olet ja tanssi koko sydämestäsi!"

Sofia Convertino

Disco Beginner - Showdance Open Level/Juniors

Sofia on energinen, iloinen ja kannustava ohjaaja. Hän valmistuu liikuntaneuvojaksi keväällä 2021. Hän on tanssinut koko elämänsä ajan sekä kisannut eri lajeissa 6-vuotiaasta lähtien. Sofian päälajeja ovat disco ja showtanssi, joissa hän on kisannut menestyksekkäästi. Mitaleja on kertynyt SM-, EM- ja MM- tasolla. Hän on osallistunut myös vuonna 2013 Pakko Tanssia TV-ohjelmaan ryhmän kanssa, jossa pääsivät finaaliin. Hän on ollut mukana myös erilaisissa produktioissa, kuten Team F show-muodostelmassa vuonna 2019.

Pääset kanssani nauttimaan discon vauhdikkaasta menosta sekä showtanssin pyörteistä. Tunneillani tehdään tekniikkaa, erilaisia hyppyjä ja monipuolisesti shown ja discon erilaisia liikkeitä ja liikesarjoja ihan alkeista lähtien. Tule mukaan haastamaan itseäsi ja pitämään hauskaa tanssien.''