Iris Hakulinen- Artistic Director

Studion sydän sykkii nuoren, mutta kokeneen Iriksen taitavissa käsissä. 16- vuotiaasta asti yrittäjänä toiminut monipuolinen tanssija on hakenut vaikutteita mm. Kööpenhaminasta ja Los Angelesista. Iris kisaa myös MM- tasolla, ja kuuluu World Of Dance ohjaajatiimiin.

Valtteri Palin

Tämä valoisa ja elämäniloa huokuva tanssija opettaa studiolla heels ja latinoshow tunteja. Valtterilla on pitkä kilpatanssitausta, jonka lisäksi hän on tanssinut erilaisissa produktioissa ja näytöksissä ympäri Eurooppaa. "Ole juuri sellainen kuin olet ja tanssi koko sydämestäsi!"

Miika "Migi" Hurnanen

Migille on tärkeää päästä yhdistämään jopa urheiluksi luettavaa liikkumistaan luovuuteensa musiikin tahdissa! Street- opettaja Migi tuo musiikista esiin asioita, joihin kuuntelija ei normaalisti saattaisi kiinnittää huomiota ollenkaan.

Monika Tiira

Monikan pääkategorioina ovat Voguing Femme ja New Way. Monika ottaa aktiivisesti osaa Suomen voguing sceneen ja oppinsa hän on saanut muun muassa Joonas Ninjalta (the House of Ninja). Voguingin ohella hän on tutustunut kyseisen lajin kulttuuriin, tapoihin ja historiaan. "Minulle lajin historian osaaminen on hyvin tärkeää, varsinkin kun on kyse voguingista."

 

Shan Rajanaro & Aino Heininen

Iloiset HipHop JR. ohjaajat Shan ja Aino ovat tanssineet monipuolisesti eri lajeja pienestä lähtien. Ohjaajina he ovat motivoituneita, kannustavia ja täynnä positiivista energiaa. "Käydään hiphopin perusteet läpi ja pidetään hauskaa yhdessä. Woohoo!"

Kia Kajala

Kialla on pitkä tanssihistoria ja taustaa monesta eri lajista, joista showssa sekä discossa Kia on kilpaillut Suomessa ja ulkomailla. Kian tunneilla tehdään monipuolisia showtanssisarjoja, harjoitellaan tekniikkaa ja opetellaan eläytymään musiikkiin. "Tunneilla on positiivinen meininki ja nautitaan tanssimisesta!"

Vera moisio

Vera on energinen ja heittäytyvä tanssija sekä tanssinopettaja! Hän opiskelee Turun taideakatemiassa tanssinopettajaksi ja on opiskellut tanssia myös Norjassa. Vahva tanssitekninen tausta ja vuosien kokemus esiintymisestä ja kilpailuista ovat Veran vahvuuksia. "Tunneillani pääsee haastamaan itseään kannustavassa ympäristössä sekä nauttimaan nykytanssin flowsta!

Riikka valo

Riikka Valo on nimensä mukaisesti valoisa ja energinen ilmestys! Tämä Tampereen tanssikonsan käynyt nuori nainen taitaa teknilliset kikat, ja ohjaakin meidän studiolla jazz ja nykäritunteja. Riikka opiskelee tällä hetkellä Helsingissä ja työskentelee iltapäiväkerhon ohjaajana, joten asennetta -ja kärsivällisyyttä ei puutu!

Erath Chairaksa 

Erath on taitava katutansseihin erikoistunut taiteilija, joka on ohjannut tanssitunteja useita vuosia, kisannut, sekä ollut mukana erilaisissa produktioissa. Erathin tyylille ominaista on erilaisten kulmien yhdistely ja liikkuvuuden löytyminen kropasta. Tämän nuoren miehen tunnit sopivat kaiken tasoisille tanssijoille!


Minna "mimz" Willman 

Tämä monipuolinen ja intohimoinen dancehall-tanssija on yksi aktiivisimmista tanssijoista ja opettajista Suomen dancehall-scenessä ja Suomen Dancehall Queen (12/2019). Oppinsa dancehall-tanssista ja -kulttuurista Minna on saanut alusta asti jamaikalaisilta tanssijoilta, ja kehittää jatkuvasti osaamistaan sekä Suomessa että Jamaikalla. Opetuksessa Minna painottaa dancehallin fiilistä, asennetta ja ilmaisua sekä tanssista nauttimista.