Opettajat

Artistic Director 

Iris Hakulinen

Studion sydän sykkii nuoren, mutta kokeneen Iriksen taitavissa käsissä. 16-vuotiaasta asti yrittäjänä toiminut monipuolinen tanssija on hakenut vaikutteita useilta eri osa-alueilta.

Iriksellä on monipuolinen tanssitausta, johon kuuluu muun muassa balettia, kilpatanssia, voimistelua, afrikkalaista tanssia, dancehallia, autenttisia lattareita, nykytanssia, jazzia, steppausta ja hiphopia. Iris on suorittanut useita lyhytkursseja ja koulutuksia ja hän on opiskellut tanssia Kööpenhaminassa ja Los Angelesissa. Hän käy aktiivisesti ulkomailla treenaamassa sekä kouluttautumassa ja kokemusta onkin kertynyt muun muassa Japanista, Sveitsistä, Kuubasta, Puerto Ricosta, Puolasta ja Bosniasta.

Kisakokemusta on kerääntynyt pitkältä ajalta ja viimeisimpiä ovat; Pohjoismaiden mestaruus 2019 kilpailussa, jossa hän sijoittui ensimmäiseksi showtanssin duo-sarjassa ja hopealle hiphop-soolossa ja duossa. Georgian kansainvälisillä koreografia- festivaaleilla 2018 Kutaisissa hän ja hänen ryhmänsä voittivat ensimmäisen sijan kahdessa sarjassa. Kansainvälinen koreografiakilpailu Pietarissa 2018 ja Riikassa 2018 palkitsivat myös Iriksen pareineen ensimmäisen sijan palkinnoin. Vuonna 2019 hän kisasi EM- ja MM-Latino Show duo- kilpailuissa sijoittuen finaaliin. Iris kuuluu World of Dance fitness dance-ohjaajatiimiin ja on Suomen ensimmäinen WOD U-Jam ohjaaja.

Ohjaajakokemusta Irikselle on kerääntynyt 8 vuotta usealta eri studiolta ja hänet on nimitettiin vuoden juniorivalmentajaksi 2016. Tämä nuori nainen rakastaa koreografioita ja näyttämötaidetta ja on koreografioinut niin Turun kaupungin teatterin lavalle, nuorisoteatteriin, oman tanssi musikaalin Kotkassa 18- ja 20-vuotiaana sekä koreografioinut musavideoille ja erilaisille kisa- ja keikkaryhmille. Ohjatuista ryhmistä viimeisimpänä 105 Potatoes  (nyk. 105 Rocket Team) voitti Dance & Show 2020 katutanssisarjan ja Pohjoismaiden mestaruuden vuonna 2019 nappasi Iriksen Performing Arts-ryhmä Neuroottiset Nuoret.

Iris valmentaa Kotkan toimipisteellä intensiivitreeniryhmiä nuorille ja aikuisille tiistaisin, joissa tutustutaan eri lajeihin oppilaiden toiveet huomioiden.

Lisäksi Iris pitää avoimen iän workshopeja maanantaisin klo 19.15-20.30. Ohjaajana Iris on energinen, iloinen, kannustava, positiivinen sekä tavoitteellinen.

Erath Chairaksa 

Erath on taitava katutansseihin erikoistunut taiteilija, joka on ohjannut tanssitunteja useita vuosia, kisannut sekä ollut mukana erilaisissa produktioissa. 

''Olen vuosieni varrella tanssinut ja kokeillut monia eri tanssityylejä, kuten: tuttingia, poppingia, hiphopia sekä muita freestyle-lajeja. Loppujen lopuksi rakastuin street-/hiphop-tyyliin ja olen päättänyt panostaa siihen.

Tanssitunneillani opetellaan sarjoja sekä street-tekniikkaa. Tyylini keskittyy yksityiskohtiin, musikaalisuuteen sekä tarkkaan kehonhallintaan.''

Erathin tyylille ominaista on erilaisten sulavien kulmien yhdistely ja liikkuvuuden löytyminen kropasta. Tämän nuoren miehen tunnit sopivat RnB-diggareille sekä tyylittelijöille.


Ota yhteyttä Erathiin: erathchairaksa.105@gmail.com


Janina Salmela

Janina on valmistunut tanssijaksi Tampereen Konservatoriolta ja opiskelee tällä hetkellä Turun Ammattikorkeakoulun Taideakatemiassa tanssinopettajaksi. Hän on esiintynyt erilaisissa produktioissa tanssien niin kameran edessä kuin teatterin lavallakin. Opettajan taipaleensa hän aloitti vuonna 2015.

Opettajana Janina haluaa välittää monipuolista ja vahvaa tekniikkapohjaa, sekä muistuttaa toisinaan sen unohtamisesta.

Janinalle tärkeää tanssissa on kehon mahdollisuuksien tutkiminen, heittäytyminen tanssin flowhun sekä monipuolisuus. Hän haluaa haastaa ja auttaa jokaista kehittymään kannustavassa ilmapiirissä.

Janinan tunneilla päästään nauttimaan sekä nykytanssin lennokkuudesta että sulavasta lattiatekniikasta.


Sofia Convertino

Sofia on energinen, iloinen ja kannustava ohjaaja. Hän valmistuu liikuntaneuvojaksi keväällä 2021. Hän on tanssinut koko elämänsä ajan sekä kisannut eri lajeissa 6-vuotiaasta lähtien. Sofian päälajeja ovat disco ja showtanssi, joissa hän on kisannut menestyksekkäästi. Mitaleja on kertynyt SM-, EM- ja MM- tasolla. Hän on osallistunut myös vuonna 2013 Pakko Tanssia TV-ohjelmaan ryhmän kanssa, jossa pääsivät finaaliin. Hän on ollut mukana myös erilaisissa produktioissa, kuten Team F show-muodostelmassa vuonna 2019.

''Pääset kanssani nauttimaan discon vauhdikkaasta menosta sekä showtanssin pyörteistä. Tunneillani tehdään tekniikkaa, erilaisia hyppyjä ja monipuolisesti shown ja discon erilaisia liikkeitä ja liikesarjoja ihan alkeista lähtien. Tule mukaan haastamaan itseäsi ja pitämään hauskaa tanssien.''


Ota yhteyttä Sofiaan: sofiaconvertino.105@gmail.com


Aino Heininen

Aino on energinen ja voimakas persoona niin tanssilattialla kuin sen ulkopuolellakin. Hänen mieletön asenne laittaa aivan varmasti sinutkin tanssimaan.

Aino ohjaa Hiphop beginner-ryhmää ja on kisannut 105:n HipHop-ryhmässä.


Ota yhteyttä Ainoon: ainoheininen.105@gmail.com

Miika "Migi" Hurnanen

Migille on tärkeää päästä yhdistämään sulavaa liikkumistaan luovuuttaan erittäin hyvän musiikin tahdissa! Street-opettaja Migi, keneltä musiikkikorvaa ei todellakaan puutu, tuo musiikista esiin asioita, joihin kuuntelija ei normaalisti saattaisi kiinnittää ollenkaan huomiota. 

Migin tunneilla käydään läpi Hip hopin tekniikkaa, heittäytymistä sekä harjoitellaan esiintymistä.


Ota yhteyttä Migiin: miikahurnanen.105@gmail.com

Matilda Infante

Matilda on tanssinut pienestä pitäen erilaisia tanssilajeja. Matildan päälajit ovat jazz, nykytanssi sekä hip hop. Matilda on määrätietoinen, lempeä persoona sekä teknillinen tanssija. Hän suoritti tanssin laajan perusopetuksen syventävät opinnot sekä erityiskoulutusluokan, jonka ohella myös kilpaileminenkin alkoi.

Matildan tunnit luovat hyvää pohjaa mille tahansa tanssiharrastukselle. Tunneilla käydään myös läpi perustekniikkaa ja opitaan haastamaan itseään tavoitteellisesti pitämällä kuitenkin hauska sekä avoin ilmapiiri kaikille.

Matilda opettaa sunnuntaisin Commercialia, Nykytanssia ja ShowJazzia, jota hän pitää aikuisille.


''Tärkeintä on olla oma itsesi ja nauttia siitä mitä teet.''


Ota yhteyttä Matildaan: matildainfante.105@gmail.com

Kia Kajala

Kialla on pitkä tanssihistoria ja taustaa monesta eri lajista. Kia kilpailee 105:n HipHop-ryhmässä, mutta kilpailutaustaa löytyy myös show- ja discotanssin puolelta. Kian commercial juniors-tunneilla tehdään monipuolisia liikkeitä, yhdistellään eri lajien tekniikoita, opetellaan eläytymään musiikkiin ja luomaan jotain mieletöntä.

Ota yhteyttä Kiaan:

kiakajala.105@gmail.com

Emilia Karlsson

Emilia on tanssiuransa aikana ehtinyt kokeilla montaa eri tanssityyliä. Hän oli 2013-2015 street-koulutusohjelmassa, jonka ohella hän kilpaili show- ja street SM-kisoissa. Kilpailujen lisäksi Emilia on tanssinut Robin Packalenin taustatanssijana.

Emilialla on iloinen ja pirtsakka luonne, jonka kautta hän välittää tanssin iloa. Hän opettaa suomen, ruotsin ja englannin kielellä.

Emilian tunneilla käydään läpi tanssin perusaskelmia, jossa yhdistyy show- ja street-tanssin tyyli menevään musiikkiin. Häng med!


Ota yhteyttä Emiliaan: emiliakarlsson.105@gmail.com

Valtteri Palin

Tämä valoisa ja elämäniloa huokuva tanssija opettaa studiolla heels- ja latinoshow-tunteja. Valtterilla on pitkä kilpatanssitausta, jonka lisäksi hän on tanssinut erilaisissa produktioissa ja näytöksissä ympäri Eurooppaa.

 "Ole juuri sellainen kuin olet ja tanssi koko sydämestäsi!"


Ota yhteyttä Valtteriin:

valtteri.105dancecomplex@gmail.com

Shan Rajanaro

Shan on pirtsakka persoona ja intohimoinen tanssin ystävä. Hän on taitava tanssija, jolla on myös kisahistoriaa. 

Shan opettaa sunnuntaisin ja maanantaisin hiphop-alkeita ja tiistaisin commercial open-tuntia.

Shanin tunneilta saat hyvän pohjan tanssimiselle. Tunneilla opitaan tanssin olennaiset perusliikkeet sekä kuuntelemaan musiikkia. Tärkeintä Shanille on se, että just sulla on kivaa!


Ota yhteyttä Shaniin:

shanrajanaro.105@gmail.com

Vera Moisio

Vera on energinen ja heittäytyvä tanssija sekä tanssinopettaja! Hän opiskelee Turun Taideakatemiassa tanssinopettajaksi ja on opiskellut tanssia myös Norjassa. Vahva tanssitekninen tausta ja vuosien kokemus esiintymisestä ja kilpailuista ovat Veran vahvuuksia. 

"Tunneillani pääsee haastamaan itseään kannustavassa ympäristössä sekä nauttimaan nykytanssin flowsta!''


Ota yhteyttä Veraan:

veramoisio.105@gmail.com

Bboy Kalaco

Bboy Kalaco on Meksikosta kotoisin oleva Break-tanssin ammattilainen ja koreografi. Hän on toiminut ammattitanssijana jo vuodesta 2007 asti, hän on toinen Dance Club Playan perustajista (tanssikoulu Riviera Mayalla Meksikossa) ja on yksi Etelä-Amerikan suurimman tanssibattle-tapahtuman järjestäjistä. Lisäksi hän on vuoden 2015 semifinalisti Mexico Tiene Talento-ohjelmassa crewnsä MFC:n kanssa, jonka kanssa hän on myös kiertänyt Riviera Mayan alueen luksushotelleissa MFC Breaking Shown kanssa. Bboy Kalacolla on myös kokemusta tuomaroinnista useista kilpailuista ja hän on toiminut koreografina vuosia.