Opettajat

Artistic Director 

Iris Hakulinen

Studion sydän sykkii nuoren, mutta kokeneen Iriksen taitavissa käsissä. 16- vuotiaasta asti yrittäjänä toiminut monipuolinen tanssija on hakenut vaikutteita mm. Kööpenhaminasta ja Los Angelesista. Iris kisaa myös MM- tasolla, ja kuuluu World Of Dance ohjaajatiimiin.

Valtteri Palin

Tämä valoisa ja elämäniloa huokuva tanssija opettaa studiolla heels ja latinoshow tunteja. Valtterilla on pitkä kilpatanssitausta, jonka lisäksi hän on tanssinut erilaisissa produktioissa ja näytöksissä ympäri Eurooppaa. "Ole juuri sellainen kuin olet ja tanssi koko sydämestäsi!"

Miika "Migi" Hurnanen

Migille on tärkeää päästä yhdistämään sulavaa liikkumistaan luovuuteensa erittäin hyvän musiikin tahdissa! Street- opettaja Migi keltä musiikkikorvaa ei todellakaan puutu, tuo musiikista esiin asioita, joihin kuuntelija ei normaalisti saattaisi kiinnittää ollenkaan huomiota. 

Kia Kajala

Kialla on pitkä tanssihistoria ja taustaa monesta eri lajista, joista showssa sekä discossa Kia on kilpaillut Suomessa ja ulkomailla. Kian tunneilla tehdään monipuolisia show liikkeitä, harjoitellaan tekniikkaa, opetellaan eläytymään musiikkiin ja luomaan jotain mieletöntä.

Hän vierailee lisäksi Emilian Commercial Juniors tunneilla ohjaamassa satunnaisesti.

Vera moisio

Vera on energinen ja heittäytyvä tanssija sekä tanssinopettaja! Hän opiskelee Turun taideakatemiassa tanssinopettajaksi ja on opiskellut tanssia myös Norjassa. Vahva tanssitekninen tausta ja vuosien kokemus esiintymisestä ja kilpailuista ovat Veran vahvuuksia. "Tunneillani pääsee haastamaan itseään kannustavassa ympäristössä sekä nauttimaan nykytanssin flowsta!

Riikka valo

Riikka Valo on nimensä mukaisesti valoisa ja energinen ilmestys! 

Tämä Tampereen tanssikonsan käynyt nuori nainen taitaa teknilliset kikat, ja ohjaakin meidän studiolla jazz ja nykäritunteja. Riikalla on pitkä tausta kisaamisesta ja esiintymisestä. Tällä hetkellä  hän opiskelee ja työskentelee Helsingissä iltapäiväkerhon ohjaajana, joten asennetta -ja kärsivällisyyttä ei puutu!

Erath Chairaksa 

Erath on taitava katutansseihin erikoistunut taiteilija, joka on ohjannut tanssitunteja useita vuosia, kisannut, sekä ollut mukana erilaisissa produktioissa. 

Erathin tyylille ominaista on erilaisten sulavien kulmien yhdistely ja liikkuvuuden löytyminen kropasta. Tämän nuoren miehen tunnit sopivat RnB diggareille sekä tyylittelijöille.


Matilda Infante

Matilda on tanssinut pienestä lähtien, mutta kipinä tavoitteellisesti kilpailemiseen alkoi vuonna 2013, kun aloitti kisaamisen show- ja hiphop kisaryhmissä kansallisesti Suomessa.

Hän on suorittanut tanssitaiteen tanssin laajan perusopetuksen syventävät opinnot Joensuussa.

Matilda on määrätietoinen persoona sekä teknillinen tanssija ja ohjaa sunnuntaisin show jazz tunteja yli 12 -vuotiaille sekä adults ryhmälle.

Matildan tunnit luovat hyvää pohjaa mille tahansa tanssi harrastukselle ja lisäksi hänen tunnit koostuvat voimakkaista showtanssin liikkeistä, joissa nähdään vaikutuksia myös Hiphopista sekä Nykytanssista.

Tunneilla käydään myös läpi ShowJazz tekniikkaa ja opitaan tottakai haastamaan itseään tavoitteellisesti pitämällä kuitenkin hauska ja avoin ilmapiiri kaikillle.

Shan Rajanaro

Shan on iloinen ja kannustava ohjaaja sekä taitava tanssia.

Hän vetää hiphop/commercial alkeet tuntia sunnuntaisin ja torstaisin, sekä maanantaisin kuntotuntia raikkaassa ulkoilmassa Paavo Nurmen puistossa.  Shan kisaa myös 105 Hiphop ryhmässä.

Shanin tunneilta saat hyvän startin tanssi uralle ja vankan pohjan jatkoa ajatellen. 

Aino Heininen

Aino on energinen ja voimakas persoona niin tanssilattialla kuin sen ulkopuolellakin. Hänen mieletön asenne laittaa aivan varmasti sinutkin tanssimaan.

Aino ohjaa Hiphop Juniors ryhmää 9-12 -vuotiaille sekä kisaa 105 HipHop ryhmässä.

Emilia Karlsson

Emilia tanssii lasten kanssa säällä kuin säällä ja toivottavasti sen jälkeen lapset saavat sinutkin tanssimaan.

Emilia on tanssiuran aikana ehitynyt kokeilla montaa eri tanssityyliä. Hän oli 2013-2015 Street koulutusohjelmasssa, jonka ohella hän kilpaili show- ja street SM- kisoissa. Kilpailujen lisäksi Emilia on tanssinut Robin Packalenin taustatanssijana.  

Emilia "Emppu" on iloinen ja pirtsakka luonne, jonka kautta hän välittää tanssin iloa. Hän opettaa suomen-, ruotsin- ja englannin kielellä. 

Tiistaisin klo 16-17 Commercial Beginners tunneilla käydään läpi tanssin perus askelmia joissa yhdistyy show- ja street tanssin btyyli menevään musiikkiin. 

Häng med!

Bboy Kalaco

BBoy Kalaco on Meksikosta kotoisin oleva Break -tanssin ammattilainen ja koreografi. Hän on toiminut ammattitanssijana jo vuodesta 2007 asti, on toinen Dance Club Playan perustajista (tanssikoulu Riviera Mayalla Meksikossa) ja on yksi Etelä-Amerikan suurimman tanssibattle -tapahtuman järjestäjistä. Lisäksi hän on vuoden 2015 semifinalisti Mexico Tiene Talento -ohjelmassa crewnsä MFC:n kanssa, jonka kanssa on myös kiertänyt Riviera Mayan alueen luksus hotelleissa, MFC Breaking Shown kanssa. Bboy Kalacolla on myös kokemusta tuomaroinnista useista kilpailuista ja hän on toiminut koreografina vuosia.