Online-tunnit

Tiedote


105 Dance Complex siirtyy monimuoto-opetukseen 25.3. alkaen. Online-tunnit järjestetään Zoomissa. Tunnit korvaavat lähiopetusta. Alla ohjeet online-tuntien ilmoittautumiseen ja käytäntöihin.

1. Digitalbooker

Ilmoittautuminen tunnille tapahtuu DigitalBookerin avulla.

1. Valitse toimipiste ONLINE

2. Paina oikealla yläkulmassa ''luo tili''- painikkeesta

3. Luo itsellesi tili. Tämä on erittäin tärkeää, sillä ilman tiliä emme saa sähköpostiosoitettasi, joten emme pysty lähettää linkkiä online-tunnille!

4. Varaa paikkasi haluamallesi tunnille

HUOM! Ilmoittautuminen sulkeutuu joka päivä kello. 12.00. Ilmoittautuminen täytyy tehdä viimeistään samana päivänä ennen kello. 12.00.

2. Zoom

Tunti pidetään Zoomissa, kutsu lähetetään sähköpostiisi.

1. Lataa sovellus zoom.us

2. Tee käyttäjä omalla nimelläsi (etunimi + sukunimi)

3. Kirjaudu sisään tunnille käyttämällä sähköpostilinkkiä tai Meeting ID:tä

4. Zoom-puhelussa paina ''Chat''-painikkeestä ja kirjoita oma suku- ja etunimesi. Näin tiedämme, että olet ilmoittautunut paikalla olevaksi. Jos et kirjoita ''chat''-osioon suku- ja etunimeäsi, poistetaan sinut tunnilta.

3. Maksu

Online-tunnit toimivat tanssitunteina, joten sinulta veloitetaan kortista tanssikerta tai kertamaksu. Verkkokaupastamme voit ostaa lisää kortteja sekä maksaa kertamaksun. 

Jos et ole ostanut korttia tai sinulla ei ole voimassa olevaa korttia, lähetetään sinulle lasku.


Aikataulu


Uudet tunnit


Yoga Soft Flow

Flow on dynaaminen ja virtaava harjoitus, jossa liikkeet yhdistyvät hengityksen johdattamana erilaisiksi liikesarjoiksi. Flow kehittää liikkuvuutta ja voimaa. Luvassa hikipisaroita, luovuutta ja haastetta erilaisten tasapainojen ja inversioiden myötä. Tunti päättyy hitaampaan ja rauhoittavaan sarjaan, josta valutaan savasanaan äänimaljarentoutuksella. Toivomme, että sinulla on aiempaa kokemusta joogasta, vaikka olisitkin vielä joogataipaleesi alussa (soft flowsta on hyvä aloittaa).

PowerButt


Latin Fit

LatinFit tunneilla tarkoituksena on saada hiki virtaamaan. Kyseessä on latinalaistunti yhdistettynä Fit tuntiin, joten tansseihin on yhdistelty elementtejä mm. aerobicistä. Tunneilla tanssittavissa tansseissa toistetaan paljon samoja liikekuvioita, joten tunneilla on helppo pysyä mukana. Tule nauttimaan tanssin riemusta!


Online-opetuksen uudet kasvot!


Simone Onttonen

Kielet: Ruotsi/ Englanti

Simone Onttonen is a versatile dancer from sweden. Simone has studied dance at Lunds Dans o- Musikal Gymnasium and has also studied dance in Copenhagen in addition to which she has danced in various productions, performances and competitions. Simone has a big passion for hip hop, especially freestyle and sought influences from New York, Los Angeles and Copenhagen. Simone is currently a part of a dance collective called Peach Collective, (Peach Seniors.) Simone will be teaching HipHop via Zoom.


Ainu Kyrönseppä

Kielet: Suomi/ Englanti

Ainu on harrastanut tanssia jo pitkään ja hän siirtyi SM-kisatasolle vuonna 2015. SM-kisoissa ja muissa kilpailuissa Ainu on pärjännyt mallikkaasti sijoittuen kolmen parhaan joukkoon; Suomenmestaruus kilpailuissa vuonna 2019 ottaen kultaa Showcase kategoriasta. Vuonna 2020 Ainu hallitsi Suomen naisten soolon viidenneksi parhaan kilpailijan titteliä.

Suomen lisäksi kokemusta on kertytetty mm. Ruotsissa, Ranskassa ja Saksassa. Päälajinaan Ainu tanssii hip hopia ja tanssiuransa aikana hän on perehtynyt moniin muihinkin katutanssilajeihin sekä niiden rikkaaseen kulttuuriin ja historiaan. Ainu on opiskellut musiikin ja tanssin opistossa Sibelius-lukiossa, jossa myös klassisemmat tanssilajit kuten nykytanssi ja baletti ovat tulleet tutuiksi.

Ainu on erittäin motivoitunut tanssija ja siksi on tottunut tanssimaan monta kertaa viikossa erilaisissa kokoonpanoissa. Hän tykkää työskennellä kovaa ja tunnollisesti tanssin äärellä, hauskanpidon rajoissa. Ainu toivoo samanlaista energiaa oppilailtaan ja rohkaisee kokeilemaan erilaisia tanssityylejä ja-tekniikoita, saamaan siten laajempaa tietoa tanssista ja löytämään iloa sen ympäriltä. Eniten Ainu rakastaa oivalluksen hetkiä ja niitä hän odottaa oppilailtaan innolla!

Mirka Liljeqvist

Mirka on tanssinut pienestä pitäen ja kokeillut eri tanssilajeja, mutta palannut aina urbaani lajeihin. Lähellä sydäntä on myös näyttävä commercial- tyyli koroilla tai ilman sekä suosittu TWERK!

Mirka rakastaa esiintymistä ja kisojen tuomaa jännitystä joten lavoja kohti mennään!

Tunneilla on mahtavaa energiaa, taatusti hauskaa ja sopivasti haastavaa!

Silja Jernvall

Siljalla on kilpatanssitausta ja hän on kilpaillut SM-tasolla, sekä ollut edustamassa Suomea ulkomailla. Silja on valovoimanen ja iloa kumpuava tanssija. Hänen kanssa pääset hyppäämään kuumien latinalaistanssien mukaan.

Siljan tunneilla saat parhaat mahdolliset työkalut, olet sitten aloittelija tai kokenut konkari. Hyppää Siljan mukana tanssin riemuun!

Viola Tyynilä

Violalla on monipuolinen lajitausta, josta ammentaa tunneilleen parhaat ja tehokkaimmat liikkeet. Voimistelu, yleisurheilu, vapaapaini ja crossfit ovat värittäneet hänen lajikarttaansa. Viola on iloinen ja luo ympärilleen motivoituneen ilmapiirin.

Violan tunneilla pääset kokeilemaan rajojasi monipuolisten lihaskuntoliikkeiden ja syketreenien yhteydessä! Tunnit sopivat kaikille, jotka ovat valmiita haastamaan itseään ja oppimaan uutta. Lisäksi kehonpaino treenaaminen on tehokasta, hauskaa ja turvallista.

Kesäpakarat täältä tullaan !


Onko sinulla kysyttävää Online-tunneista?
Ota meihin yhteyttä!