Tunnit

BREAKDANCE

Breakdance on kaiken katutanssin alku ja juuri, joka sai alkunsa 1970-luvulla Bronxissa. Breakille ominaisia liikkeitä ovat akrobaattiset temput, lattiasarjat, toprock (jalkatyöskentely ylhäällä) ja footwork (jalkatyöskentely alhaalla). Breikki-tunneilla opit mieletöntä vartalon hallintaa, voimaa, nopeutta ja siistejä temppuja!


Breakdancea opettaa Bboy Kalaco.

HIP HOP

Hip hop on katutanssilaji, joka on syntynyt 1970-luvun New Yorkissa. Hip hop-kulttuuri on nykyisin maailmanlaajuinen, jatkuvasti kehittyvä ja muotoaan muuttava ilmiö. Hip hop, joka tanssilajina perustuu erilaisiin bounceihin ja grooveihin, voidaan jakaa useampaan alakategoriaan kuten esimerkiksi old school ja new school. Hip hop on tanssityyliltään menevää ja monipuolista ja iso osa kulttuuria on yhteisöllisyys, musikaalisuus sekä oman liikkeen tuottaminen eli improvisaatio.


Hip hop-tunteja pitävät Iris, Erath, Migi.

COMMERCIAL

Commercial eli niin sanottu kaupallinen tanssi on fuusiolaji, josta ei meininkiä puutu. Commercial-koreografiat ovat usein "stage- tansseja" ja yleensä musiikkina käytetään hip hop- ja pop-musiikkia. Tuntien sisältö muokkaantuu opettajan oman tanssitaustan mukaan.


Commercial-tunteja pitävät Iris ja Matilda.


DISCO

Discotanssi on nopeatempoinen energinen laji, jossa keskeisiä piirteitä ovat suuret hypyt, potkut, käsiliikkeet sekä räjähtävä koreografia.

Disco beginner-tunneilla harjoitellaan discotanssin perusliikkeitä ja tekniikkaa. 


Discoa opettaa Sofia.

HEELS

Heels-tanssituntien tyyli vaihtelee paljon opettajan mukaan. Heels-tunneille ominaista ovat feminiiniset liikkeet sekä erilaisten vartalon linjojen löytäminen. Tunneille voit oman mielen mukaan osallistua vaikka vaatekaappisi korkeimmilla koroilla, mutta korot eivät ole pakolliset.


Heels-tunteja pitää Valtteri ja Matilda.

JUNIORS

Juniors-tunneilla opetetaan tanssilajin olennaisia perusliikkeitä. Tunneilla myös opetellaan tanssimaan musiikin tahtiin sekä käyttämään omaa luovuutta. Tunneilla pääsee kehittämään omaa itsevarmuutta ja esiintymistaitoja.  Juniors tunnit ovat suunnattu 9-12- vuotiaille.


Juniors-tunteja pitävät , Kia, Ida-Maria ja Sofia.

LATINOSHOW

Latinoshowssa yhdistellään latinalaisia tansseja ja tekniikoita showtanssi-tekniikoihin ja elementteihin. Latinoshow-tunneilla käydään eri lajeja läpi kuten cha-cha, samba, rumba, salsa, paso doble sekä jive.


Latinoshowta opettaa Valtteri.

NYKYTANSSI

Nykytanssi on monipuolinen tanssilaji, joka voi käytännössä olla aivan mitä tahansa. Nykytanssin perustat ovat klassisessa tanssin tekniikassa. Nykytanssissa, eli niin sanotussa taidetanssissa yhdistellään eri tanssitekniikoita ja rikotaan niiden sääntöjä ja ominaisia kuvioita. Modernille tekniikalle tyypillisiä elementtejä ovat muun muassa orgaanisen liikkeen löytäminen omasta kehosta, tulkinta ja tunteet, hypyt ja piruetit sekä lattiasarjat.


Nykytanssia opettavat Iris ja Matilda.

SHOWJAZZ

Showtanssi, jossa usein nähdään vauhdikkaita pyörähdyksiä ja hyppyjä, on yhdistelmälaji monesta tyylistä. Showjazz-tekniikka koostuu jazz-, nykytanssi-, baletti- ja lattari-tekniikoista ja koreografioissa usein nähdään elementtejä myös hip hopista ja muista katutanssilajeista.


Showjazzia opettavat Iris sekä Matilda.Varaa yksityistunti

Kerro kenen kanssa ja milloin tahtoisit pitää tunnin?